Vad Karamell gör

Karamell kommunikation är en kommunikationsbyrå som arbetar med strategisk kommunikation, varumärkesutveckling och grafisk formgivning. På repertoaren står också utbildare, föreläsare och facilitator.

Jag hjälper dig som kund att ta fram strategier och handlingsplaner och att aktivera dem för att skapa bättre förutsättningar för er att nå era affärsmål och utveckla er verksamhet med hjälp av kommunikation. 

Jag kan också hjälpa dig att formge ditt företags logotyp och grafiska profil, dina trycksaker och proffesionella Power Point-presentationer. Jag kan, genom samarbetspartners, också hjälpa till med rörlig kommunikation.

När du arbetar med Karamell får du en partner som är engagerad, nyfiken och målinriktad. Jag är partnern som öppnar ögon och ställer kluriga frågor – för att utveckla och utvecklas. Jag vill ge er energi och inspiration och dela med mig av min kompetens. Jag tror på långsiktigt hållbara lösningar vilket betyder att jag inte arbetar med några quick fix.

Det här gör Karamell

Strategisk kommunikation

Strategisk kommunikation är kommunikation som inte syns, men som märks. Att tänka strategiskt i sin kommunikation handlar om att göra medvetna val av målgrupper, kanaler och budskap. Allt med utgångspunkt i visioner och mål.

 

Varumärkesutvecklingg

Vilka är ni idag och vilka vill ni vara imorgon? Vad vill ni att era målgrupper ska tycka, tänka och känna om er? Om ni skulle beskriva ert varumärke som en personlighet, hur hade den då varit? Varumärkesutveckling handlar om att påverka och stärka bilden av er nu och framåt.

 

Grafisk formgivning

Likväl som det gäller att tänka strategiskt kring sin kommunikation och sitt varumärke likväl gäller det att ha ett visuellt uttryck som förmedlar de känslor ni vill skapa hos era målgrupper för att skapa de bästa förutsättningarna för att nå ut. Och in. 

 

Föreläsningar och utbildningar

Jag håller föreläsningar och utbildningar inom mina kompetensområden hos dig som kund eller på den plats du önskar. Jag kan också erbjuda lokaler i det kontorshotell där jag sitter.

 

Skriftlig kommunikation

Jag håller föreläsningar och utbildningar inom mina kompetensområden hos dig som kund eller på den plats du önskar. Jag kan också erbjuda lokaler i det kontorshotell där jag sitter.