Vad vi gör

Karamell kommunikation är en kommunikationsbyrå som arbetar med strategisk kommunikation, varumärkesutveckling och grafisk formgivning.

Vi hjälper dig som kund att ta fram strategier och handlingsplaner för att skapa bättre förutsättningar för er att nå era affärsmål och utveckla er verksamhet med hjälp av kommunikation. Det vi gör handlar många gånger om det som inte syns, men som märks. 

Vi arbetar också med det som syns. Som till exempel formgivning av trycksaker, ditt företags logotyp och grafiska profil och proffesionella Power Point-presentationer. Vi kan, genom samarbetspartners, också hjälpa till med rörlig kommunikation.

Vi håller föreläsningar och utbildningar på plats hos företag. 

När du arbetar med Karamell kommunikation får du en partner som är engagerad, nyfiken och målinriktad. Vi är partnern som öppnar ögon och ställer kluriga
frågor – för att utveckla och utvecklas. Vi vill ge energi och inspiration och dela med oss av vår kunskap och kompetens. Vi tror på långsiktigt hållbara lösningar, det vill säga att vi inte arbetar med några quick fix.

Strategisk kommunikation

Strategisk kommunikation är kommunikation som inte syns, men som märks. Att tänka strategiskt i sin kommunikation handlar om att göra medvetna val av målgrupper, kanaler och budskap. Allt med utgångspunkt i visioner och mål och för att skapa förutsättningar för att nå affärsmålen.

Varumärkesutveckling

Vilka är ni idag och vilka vill ni vara imorgon? Vad vill ni att era målgrupper ska tycka, tänka och känna om er? Om ni skulle beskriva ert varumärke som en personlighet, hur hade den då varit? Varumärkesutveckling handlar om att påverka och stärka bilden av er nu och framåt.

Grafisk formgivning

Likväl som det gäller att tänka strategiskt kring sin kommunikation och sitt varumärke likväl gäller det att ha ett visuellt uttryck som förmedlar de känslor ni vill skapa hos era målgrupper för att skapa de bästa förutsättningarna för att nå ut. Och in. 

j

Skriftlig kommunikation

I mindre skala hjälper vi dig med att skriva texter för din webbplats, till dina pressmeddelanden, kundbrev med mera.

Föreläsningar

Vi håller föreläsningar och utbildningar inom våra kompetensområden hos dig som kund eller på den plats där du önskar. Vi kan också erbjuda lokaler i det kontorshotell där vi sitter.