Om Karamell kommunikation

Känner du att ditt företag behöver utvecklas kommunikativt och nå nya mål men inte vill eller kan anställa någon för detta? Då finns Karamell kommunikation.

Jag som driver Karamell kommunikation heter Hanna Wallgren och har arbetat med kommunikation i olika former nästan hela mitt yrkesliv, vilket är drygt 15 år. Jag har arbetat både i privat och offentlig sektor.

Min drivkraft är, och har nog alltid varit, att få utveckla och att utvecklas. Det är inte alltid så noga vad det gäller utan mer viktigt att få vara med och bidra till hur någonting kan bli bättre. Mitt verktyg för att lyckas är kommunikation.

Jag kan hjälpa dig och ditt företag att med kommunikation nå ut för att nå in och på så sätt skapa bättre förutsättningar att nå era affärsmål och skapa nya möjligheter. Genom ett nätverk av samarbetspartners kan jag erbjuda en bredd av tjänster inom kommunikationsområdet.

Jag finns i Skaraborg och tar uppdrag såväl lokalt som i övriga Sverige och på distans.

Sagt om Hanna

”Vi anlitade Hanna för att få hjälp med layout i vårt arbete med kraftsamlingsområdet ”Friska barn i Skaraborg – övervikt och fetma bland barn går att förebygga”. Hanna är enastående på många sätt. Hon är stilsäker, proffsig, ser möjligheter och är oerhört lätt att samarbeta med. Vi rekommenderar henne varmt.

Karin Skagelin & Madelene Engvall
Folkhälsostrateger i Västra Götalandsregionen

Sagt om Hanna

”I arbete i att bygga närvaro och upplevelse av varumärket Business Region Skaraborg valde jag att ta in Hanna för att ge oss råd men också komma som en second opionon i vårt kommunikativa arbete. Hanna gjorde detta på ett framåtlutat sätt som varmt kan rekommenderas för att få en utveckling av processen. Lyhört, öppet och jordnära arbetade vi tillsammans fram en bra grund som kommer hjälpa oss under framtiden.”

Gustaf Wikblom, Business Region Skaraborg

Sagt om Hanna

”Vi anlitade Hanna som konsult för att hjälpa oss att ta fram nya riktlinjer för Sparbanken Skaraborgs intranät. Riktlinjerna berörde syfte, struktur, innehåll och förvaltning av ett nytt intranät. Vi är jättenöjda med samarbetet och med resultatet som Hanna levererade. Hanna är proffsig, flexibel och lätt att jobba med. Jag rekommenderar henne varmt!”

Annukka Niva Malmgård, marknadschef Sparbanken Skaraborg

Sagt om Hanna

”Jag har arbetat med Hanna under flera år och kan varmt rekommendera henne. Hon har ett professionellt förhållningssätt tillsammans med en skarp kompetens och är oerhört lätt att samarbeta med. Hanna är en sån person som jag skulle kunna rekommendera oavsett position eller tjänst, hon är en sån som funkar i alla sammanhang.”

Louise Albansson, projektledare

Karamell kommunikation
+ Blom Communication = sant

 

Det här är min konsultkollega Linda Blom. Hon driver, precis som jag, eget inom kommunikation. Vi har krokat arm och samarbetar i projekt så ofta vi får tillfälle, helt enkelt för att vi kan och vill och för att tillsammans alltid är lite roligare. Linda har lång erfarenhet inom kommunikationsområdet och har bland annat jobbat som kommunikationschef. Hennes hjärta brinner lite extra för employer branding, vilket kan översättas med att bygga starka varumärken inifrån.

Logga för Komuneco

Medgrundare av Komuneco

Våren 2019 startade jag tillsammans med Beatrice Karlsson och Kristin Nyberg nätverket Komuneco, för marknadsförare och kommunikatörer i Skaraborg. Vi är en ideell förening som fixar stora och små event med peppiga samtal, inspirerande talare och riktigt gott fika runt om på slätten. Vår ambition är att skapa möten som både ger kunskap för arbetsdagen och nya kontakter – som på sikt kan leda till oanade möjligheter, och i bästa fall vänskap för livet.