Om Karamell Kommunikation

Känner du att ditt företag behöver utvecklas kommunikativt och nå nya mål men inte vill eller kan anställa någon för detta? Då finns Karamell kommunikation.

Jag som driver Karamell kommunikation heter Hanna Wallgren och har arbetat med kommunikation i olika former nästan hela mitt yrkesliv, vilket är drygt 15 år. Jag har arbetat både i privat och offentlig sektor.

Min drivkraft är, och har nog alltid varit, att få utveckla och att utvecklas. Det är inte alltid så noga vad det gäller utan mer viktigt att få vara med och bidra till hur någonting kan bli bättre. Mitt verktyg för att lyckas är kommunikation.

Jag kan hjälpa dig och ditt företag att med kommunikation nå ut för att nå in och på så sätt skapa bättre förutsättningar att nå era affärsmål och skapa nya möjligheter. Genom ett nätverk av samarbetspartners kan jag erbjuda en bredd av tjänster inom kommunikationsområdet.

Jag finns i Skaraborg och tar uppdrag såväl lokalt som i övriga Sverige och på distans.

Sagt om Hanna

Karamell kommunikation
+ Blom communication = Sant

Det här är min konsultkollega Linda Blom. Hon driver, precis som jag, eget inom kommunikation. Vi har krokat arm och samarbetar i projekt så ofta vi får tillfälle, helt enkelt för att vi kan och vill och för att tillsammans alltid är lite roligare. Linda har lång erfarenhet inom kommunikationsområdet och har bland annat jobbat som kommunikationschef. Hennes hjärta brinner lite extra för employer branding, vilket kan översättas med att bygga starka varumärken inifrån.

hannalinda
Logga för Komuneco

Medgrundare av Komuneco

Våren 2019 startade jag tillsammans med Beatrice Karlsson och Kristin Nyberg nätverket Komuneco, för marknadsförare och kommunikatörer i Skaraborg. Vi är en ideell förening som fixar stora och små event med peppiga samtal, inspirerande talare och riktigt gott fika runt om på slätten. Vår ambition är att skapa möten som både ger kunskap för arbetsdagen och nya kontakter – som på sikt kan leda till oanade möjligheter, och i bästa fall vänskap för livet.