FÖRELÄSNINGAR & UTBILDNINGAR

Letar du föreläsare inom kommunikation och varumärke?

Jag föreläser och utbildar inom samtliga av mina tjänsteområden. Det kan vara för en ledningsgrupp, arbetsgrupp, ett nätverk, nystartade företag eller på en utbildning. Såväl digitalt som på plats. På den här sidan kan du se några av de färdiga föreläsningar jag erbjuder. Har du önskemål om något annat? Hör av dig så kollar vi om jag kan hjälpa dig.

Utvalda föreläsningar

KOMMUNIKATIONENS ROLL I
ORGANISATIONEN

Har ni funderat på vad ni vill med kommunikationen i den organisation där du arbetar? Vilken roll har kommunikationen och var lägger ni resurserna? I den här föreläsningen går vi igenom kommunikationens roll, nosar på det kommunikativa ledarskapet och pratar om det professionella kommunikationsarbetet och kommunikatören som en profession. Vi pratar också om kommunikationssystem och vad det är samt reflekterar över våra kommunikationssystem i våra ledarroller. Föreläsningen ges tillsammans med Linda Blom på Blom Communication.

Passar för: Ledningsgrupper, chefer, ledare och strateger.
Tidsåtgång: 1,5 h – 3 h

STARKA VARUMÄRKEN
BYGGS INIFRÅN

Alla företag är väl medvetna om att kundernas upplevelse är det som avgör styrkan i ett varumärke. Men alltför många företag glömmer bort att varumärket skapas minst lika mycket av medarbetarnas upplevelse av att arbeta i organisationen. Varför är det så? Och hur gör man egentligen för att bygga ett varumärke från insidan? Vi resonerar kring forskning som visar hur medarbetar-engagemang och framgångsrika varumärken faktiskt hänger ihop. Du får med dig konkreta tips hur du kan arbeta medvetet och strategiskt med intern-kommunikation och organisationskultur för att bygga varumärket och skapa resultat och bättre affärer.  Föreläsningen ges tillsammans med Linda Blom på Blom Communication.

Passar för: ledningsgrupper, chefer, ledare och strateger.
Tidsåtgång: cirka 1 h

BRANDA DIN BUSINESS
- OCH NÅ UT!

Varumärke och marknadsföring kan låta stort, övermäktigt och svårt. Men det behöver det inte vara. Alla företag har ett varumärke oavsett om de jobbar med det eller inte. Alla företag behöver marknadsföra sig på ett eller annat sätt för att kunna sälja. I den här föreläsningen går vi igenom följande bitar för att nyblivna företagare ska få bättre koll:

  • Vad är ett varumärke?
  • Målgrupper
  • Grafisk profil
  • Kanaler
  • Syfte & Mål
  • Utformning
  • Marknads- och aktivitetsplan
  • Lagstiftning i korthet

Passar för: Näringslivsföreningar och starta eget-kurser samt egenföretagare.
Tidsåtgång: Kan anpassas från 1 h till 3 h

”Mycket bra föreläsning för en grupp som kommit olika långt på sin väg att starta eget. Det märks när någon brinner för sitt ämne och det gör verkligen Hanna, vilket gjorde det både roligt och lätt att ta till sig budskapet.”

Inlägg från bloggen

Vill du boka eller diskutera en möjlig föreläsning/utbildning?

Hör av dig så bokar vi in ett kortare digitalt möte för att se om jag kan vara rätt person för er leverans.