Grafisk profil | Dharmia

Mia Dahlström kontaktade Blom & Karamell för några timmars rådgivning gällande sin företagssituation. Efter rådgivningen gav Linda och jag förslag på aktiviteter som Mia skulle kunna gå vidare med utifrån sin situation. Det landade i att jag fick uppdraget att hjälpa Mia med att göra en enklare grafisk profil för hennes företag Dharmia, som arbetar med krisberedskap och kriskommunikation. Vi uppdaterade hennes logotyp och la till en sekundär logotyp, tog fram en färgpalett och valde ut ett licensfritt typsnitt. Jag hjälpte henne också att ta fram en webbsida, en one page, med hjälp av Alice på AlizonWeb. På rekommendation anlitade Mia också Kristin på Gitz Creative för att ta bilder till webbplatsen och sociala medier.

Ett riktigt roligt uppdrag, som det alltid är när man får samarbeta med flera skickliga konsulter och kreatörer!

Hej och välkommen till Karamells värld av kommunikation!

I den här bloggen delar jag med mig om tips och tankar kring kommunikation, varumärke, grafisk formgivning och företagande.

Jag som driver Karamell kommunikation heter Hanna Wallgren och är kommunikationsstrateg och grafisk formgivare.

Förutom bloggen har jag också ett e-brev du kan prenumerera på, där du får ta del av kunskap, inspiration och spaningar om kommunikation i olika former.

Fler inlägg från bloggen