Varumärkesarbete | Magasinet Erikstorp

Under en längre tid hade Lena Larsson varit kombinatör, det vill säga att hon både varit anställd och drivit företag. När hon kontaktade mig hade hon bestämt sig för att driva sitt företag, Magasinet Erikstorp, på heltid för att få jobba med det hon verkligen brinner för.

Efter ett samtal där Lena fick berätta sitt nuläge och vad hon ville framåt landade vi i att min tjänst Branda din Business, som är en varumärkestjänst för ny- och soloföretagare, skulle vara rätt väg framåt.

Branda din Business – varumärkestjänst för ny- och soloföretagare

Vi har genomfört tre workshops där Lena inför varje workshop fått ett antal frågor att jobba med. I workshopparna har Lena sedan fått återberätta sina svar till mig och tillsammans har vi vänt på, vridit och knådat svaren. Efter workshopparna har jag sammanställt allt i en varumärkeshandbok.

Varumärkeshandbok att använda i företagets fortsatta utveckling och marknadsföring

Framöver kan Lena stötta sig mot handboken när hon ska marknadsföra sitt företag och sina tjänster och den kan också användas som en introduktion för de samarbetspartner som hon väljer att samarbeta med.

Efter att varumärkeshandboken var klar har jag hjälpt Lena att bearbeta texter och paketera sina tjänster samt komplettera sin grafiska profil med färger och typsnitt. Tillsammans med Tobias Thorn på Wedesco har vi också omarbetat webbplatsen och implementerat det nya varumärkestänket.

Jag vägleder värderingsdrivna organisationer i ledarskapsfrågor och hjälper företag och ledare som på riktigt vill nå förändring. Med hjälp av professionella och genuina samtal i kombination med läkande naturupplevelser ger jag ledare nya perspektiv, fördjupad självinsikt och trygghet att leda sig själv och andra.

Ur Varumärkeshandboken för Magasinet Erikstorp

Om du också vill branda din business – låt oss höras!

Skärmklipp från magasineterikstorp.se

Hej och välkommen till Karamells värld av kommunikation!

I den här bloggen delar jag med mig om tips och tankar kring kommunikation, varumärke, grafisk formgivning och företagande.

Jag som driver Karamell kommunikation heter Hanna Wallgren och är kommunikationsstrateg och grafisk formgivare.

Förutom bloggen har jag också ett e-brev du kan prenumerera på, där du får ta del av kunskap, inspiration och spaningar om kommunikation i olika former.

Fler inlägg från bloggen